Wie we zijn

Meike Los en Marjo van Hal vormen het dynamische duo dat zich sinds 2014 met energie en bevlogenheid inzet voor mensen die er binnen onze samenleving hard voor moeten knokken. Vanuit de overtuiging dat sport en bewegen uiteindelijk tot meer leidt dan een betere fysieke gesteldheid. Meike en Marjo geloven erin, dat als mensen zich beter en gezonder voelen, ze zich ook zekerder voelen en daardoor ook beter in staat zijn te participeren. Beweging als vliegwiel.

Meike en Marjo hebben een achtergrond in de zorg, in opleiding en in toegepast werk. Hiermee leggen zij de verbinding tussen theorie en praktijk.

Inmiddels heeft de GLC spraakmakende projecten en programma’s mogen realiseren. Zo hebben we tussen 2016 en 2020 gerealiseerd dat 54 ervaringsdeskundigen 471 deelnemers hebben begeleid in de wijken Bloemhof en Crooswijk en Rotterdam. In 2020 lopen de opgezette groepen deelnemers nog steeds door onder begeleiding van deze ervaringsdeskundigen en hun communitybuilders. Daarnaast hebben 400 deelnemers mee kunnen doen aan de interventie Samen Sportief in Beweging in Borne, Capelle a/d IJssel, Kerkrade, Rotterdam en Zuidplas.

De Gezonde Leefstijl Company zet zich vol in binnen projecten, die als doel hebben mensen een gezondere leefstijl te laten aannemen. Het bedrijf heeft grote expertise in het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van gecombineerde leefstijl interventies. Daaraan ten grondslag ligt een brede kennis van de algemene en regionale gezondheidszorg, sportaanbod en welzijnsorganisaties.