Over ons

/Over ons
Over ons 2017-10-22T14:50:31+00:00

Ons bedrijf

De Gezonde Leefstijl Company heeft grote expertise in het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van geïntegreerde leefstijl interventies. Daaraan ten grondslag ligt een brede kennis van de algemene en regionale gezondheidszorg, sportaanbod en welzijnsorganisaties.

De Gezonde Leefstijl Company zet haar medewerkers in binnen projecten, die als doel hebben mensen een gezondere leefstijl te laten aannemen. De uitvoer van de interventies op locatie wordt zo veel mogelijk door professionals in hun eigen buurt gedaan. De Gezonde Leefstijl Company biedt deze professionals de noodzakelijke ondersteuning en huurt ze in als nodig.

Onze droom

De Gezonde Leefstijl Company heeft als droom dat de afstand tussen zorg, welzijn en sportaanbieders kleiner wordt zodat inwoners van Nederland daadwerkelijk in staat zijn om aan een gezondere leefstijl te werken. Juist door tegelijkertijd in te zetten op een grotere maatschappelijke participatie versterkt het aangeleerde gezondere gedrag enorm.

De Gezonde Leefstijl Company wil zoveel mogelijk mensen daadwerkelijk laten starten met bewegen, het plezier ervan laten ervaren en bewegen een vanzelfsprekend onderdeel laten worden van het dagelijks leven.

Ons team

Met hun achtergrond binnen de fysiotherapie en gezondheidswetenschappen zien de medewerkers van de Gezonde Leefstijl Company bewegen als de oplossing voor vele gezondheidsklachten. Beiden hebben ervaring opgedaan met de implementatie en uitvoering van de gecombineerde leefstijlinterventies Van Klacht naar Kracht en de Beweegkuur. Hun kracht zit met name in de expertise om beleid te vertalen naar de praktijk.

Marjo van Hal
Marjo van Hal
Meike Los
Meike Los

Voordat ik ging meedoen met de opleiding tot ervaringsdeskundige Samen Gezond Eten en Bewegen was ik bang om naar buiten te gaan en bewoog ik heel weinig. Nu geef ik zelf lessen aan vrouwen die net als ik wel wat hulp kunnen gebruiken om gezonder te worden en te blijven.

Fatma Aslan - ervaringsdeskundige SGEB

Na de eerste kennismaking in 2015 zijn we direct aan de slag gegaan binnen de gemeente Zuidplas.
Met Meike en Marjo is gebleken dat we aan 1 woord genoeg hebben/hadden. De passie die ze uitstralen richting een gezonde en actieve levensstijl werkt aanstekelijk.
Nu, bijna 3 seizoenen verder hebben we onze samenwerking geïntensiveerd met meetbare resultaten.
De verwachtingen die van onze deelnemers hebben, spreken wij ook uit naar elkaar als samenwerkingspartner!

Bob van 't Hof - Initiatiefnemer ‘Top Make a Move’

Wij werken al velen jaren samen met Meike Los. Eerst bij ROS Zorgimpuls en later bij het bedrijf de Gezonde Leefstijl Company. We hebben diverse programma’s gedraaid zoals kids4fit, Van Klacht naar Kracht, SSA en SGEB waarbij het activeren van een gezonde leefstijl een gezamenlijk doel is. Wij zijn voor meerdere programma’s gevraagd om samen te werken met de Gezonde Leefstijl Company. GLC begeleidde de programma’s en gaf duidelijke feedback en instructies. De samenwerking verloopt gemoedelijk en soepel. Wanneer er problemen zich voordoen worden deze door de GLC opgepakt en opgelost. De onderlinge communicatie via mail, app of telefoon verloopt prima en naar verwachting. De programma’s die op dit moment draaien staan als een huis en verlopen dan ook prima. Wij bevelen de GLC dan ook aan bij de uitvoering van bovenstaande programma’s.

Wouter Mannaerts - praktijkeigenaar Rubroek Fysiotherapie Rotterdam

Samen een gezonder Nederland?

Als u denkt dat u onze hulp en ondersteuning kunt gebruiken dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. Onze werkzaamheden beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek. We bekijken samen naar uw vraag en bekijken welke bijdrage wij kunnen leveren.

Contact opnemen