Diensten

/Diensten
Diensten 2017-10-03T11:55:40+00:00

Effectieve interventie

Voor professionals die met een effectieve interventie op het gebied van gezonder eten en bewegen aan de slag willen, heeft de Gezonde Leefstijl Company een blauwdruk liggen die hierbij ondersteunt. Van handboek voor professionals, naar cursusboek voor deelnemers en de bijbehorende vragenlijsten die het effect van de interventie kunnen aantonen.

Projectleider/medewerker

Voor gemeentelijke diensten, welzijn, zorg en sportorganisaties die aan de slag willen met de ervaren gezondheid van hun bewoners, cliënten, patiënten en klanten kunnen we onze ervaren projectleiders c.q. medewerkers inzetten.

De professionals van de Gezonde Leefstijl Company hebben ervaring opgedaan bij de implementatie en uitvoering van de gecombineerde leefstijlinterventies Van Klacht naar Kracht en de Beweegkuur. Ze zijn bekend met de begeleiding van multidisciplinaire overleggen en kunnen u helpen uw eigen interventie naar een hoger plan te trekken. Ze weten wat werkt en wat niet.

Samen een gezonder Nederland?

Als u denkt dat u onze hulp en ondersteuning kunt gebruiken dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. Onze werkzaamheden beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek. We bekijken samen naar uw vraag en bekijken welke bijdrage wij kunnen leveren.

Contact opnemen