Adviseren

/Adviseren
Adviseren 2017-09-06T21:45:41+00:00

Van projectbegeleiding…..

Eén van de pijlers waar de Gezonde Leefstijl Company zich op richt is het begeleiden van professionals tijdens de uitvoering van een gecombineerde leefstijlinterventie bijvoorbeeld in de praktijk van de fysiotherapeut en diëtist, maar ook bijvoorbeeld in het kader van een aanbesteding van een gemeente in het kader van gezondheidsbevordering. Deskundigheidsbevordering valt daar ook onder.

….tot projectleiding

De Gezonde Leefstijl Company heeft veel ervaring met de projectleiding van gecombineerde leefstijlinterventies binnen gemeenten. Zo hebben we Van Klacht naar Kracht en de Beweegkuur in Rotterdam in verschillende gebieden van Rotterdam uitgerold. Kennis en expertise die we nu goed kunnen gebruiken bij de projectleiding van het project Samen Gezond Eten en Bewegen dat we met behulp van subsidie van Fonds NutsOhra en gemeente Rotterdam mogen uitvoeren.

Samen een gezonder Nederland?

Als u denkt dat u onze hulp en ondersteuning kunt gebruiken dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. Onze werkzaamheden beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek. We bekijken samen naar uw vraag en bekijken welke bijdrage wij kunnen leveren.

Contact opnemen