Diploma’s Leider Sportieve Recreatie uitgereikt aan 10 ervaringsdeskundigen!

//Diploma’s Leider Sportieve Recreatie uitgereikt aan 10 ervaringsdeskundigen!

Diploma’s Leider Sportieve Recreatie uitgereikt aan 10 ervaringsdeskundigen!

Diploma-uitreiking

Op 2 oktober hebben 10 ervaringsdeskundigen van SGEB in Rotterdam Crooswijk het diploma Leider Sportieve Recreatie behaald. Monique Schrijver, programmaleider van FNO, reikte de diploma’s uit aan de vrouwen tijdens een gezellige bijeenkomst in de Nieuwe Branding.

LSR cursus

Vanaf maart hebben de vrouwen gedurende 10 weken opleiding gehad in het geven van beweeglessen. Ze hebben geleerd hoe ze voor een groep moeten staan en hoe ze gebruik kunnen maken van verschillende spelvormen en materialen. Ook is er veel aandacht besteed aan veiligheid. Naast de lessen hebben de vrouwen afhankelijk van het niveau 15 of 30 uur stage gelopen op diverse sportlocaties en bij evenementen zoals schoolsportdagen en rolstoel-tweedaagse. En ze hebben geleerd hoe ze een goede portfolio kunnen maken.

Cursusleider André de Veth van de NSA beschrijft de vrouwen als ‘echte toppers’! Ze hebben grote stappen gemaakt in hun eigen ontwikkeling.

En nu verder!

De vrouwen geven als vrijwilliger op diverse plekken in Crooswijk zelfstandig beweeglessen, zoals in de Huizen van de Wijk (DOCK) en op basisscholen aan de moeders van de leerlingen. Verder kunnen ze ondersteuning bieden bij evenementen, zoals bijvoorbeeld de rolstoel-tweedaagse. Wie deze vrouwen graag wil inzetten voor beweeglessen of bij een evenement kan contact opnemen met coördinator Conchita van Iersel van de Vrijwilligerswinkel, telefoonnummer: 06-27137746, email: conchita@vrijwilligerswinkel.nl

We feliciteren de vrouwen met deze unieke prestatie! Goed gedaan!

De vrouwen met hun diploma’s

Door | 2019-11-06T15:13:16+00:00 6 november, 2019|